Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel, ovngratineret, med champignon

Kalkunschnitzel, ovngratineret, med champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 kalkunschnitzler á ca 150 g.
 saft af 1 citron
1/2 kg.champignon
1 stortløg
1 bdt.persille
1/2 tsk.paprika
1 knsp.cayennepeber
 salt
 hvid peber
1/4 l.piskefløde
50 g.smør
 


Opskrift:

Dryp schnitzlerne med ca halvdelen af citronsaften og drys dem med lidt salt og peber. Lad dem stå og trække, mens svampeblandingen tilberedes.

Sæt ovnen på 225 grader.

Fjern rodskiven på svampene, skyl dem kort under rindende koldt vand, tør dem og hak dem groft. Pil og hak løget. Skyl og hak persillen. Bland champignon, løg og persille i en skål, hæld resten af citronsaften over og bland godt. Smelt knap halvdelen af smørret på en pande og svits svampeblandingen heri for god varme og under omrøring i 4-5 min, til det meste af væden er fordampet. Krydr med paprika, cayennepeber og salt og hæld fløden ved. Lad saucen simre svagt et par min. Varm resten af smørret på en stor pande og brun kalkunschnitzlerne kort heri på begge sider. Læg kødet taglagt i et ovnfast fad, fordel saucen over og sæt fadet midt i ovnen i ca 8 min.

Servér retten direkte fra fadet.

Tips:

Løse ris passer godt hertil, ligeledes små hvide kartofler. 1-2 fed hvidløg kan tilsættes svampeblandingen, inden den svitses. Retten kan tilberedes i god tid og blot sættes i ovnen 10-12 min før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16160 gange,
og udskrevet 580 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
meget lækker ret