Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel, mandelstegt

Kalkunschnitzel, mandelstegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler á ca 150 gr
 salt
 peber
50 g.mandelflager
50 g.smør
 
 Endvidere:
1 æg
 
 Tilbehør:
 Citronbåde
 


Opskrift:

Krydr schnitzlerne på begge sider med salt og peber. Hak mandelflagerne groft. Pisk ægget sammen. Varm smørret på panden. Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og derpå i hakkede mandelflager. Steg dem 2-3 min på hver side og lad dem hvile et par min utildækket på et varmt fad. Garnér med citronbåde og servér.

Tips:

Champignon, flødestuvet, dampet spinat og små hvide kartofler, vendt i persillesmør, passer fint til. De mandelstegte schnitzler kan også serveres med en kold sauce, fx avocadopuré eller flødepeberrod.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5414 gange,
og udskrevet 93 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu