Stegt kalkunschnitzl med løg og karrycreme

Stegt kalkunschnitzl med løg og karrycreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
1 kg.frisk spinat
3-4 store kviste frisk basilikum
2 skalotteløg
1 limefrugt
0.5 lime skal heraf
0.5 dl.olivenolie
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Riv skallen af limefrugten og blande den med olivenolien. Smør denne blanding på kalkunkødet på alle sider og lad kødet marinere 10-15 minutter, men gerne længere. Skyld spinaten grundigt, pluk den for stilke og stil den til afdrypning.

Kalkunschnitzlerne steges på en pande. Fløden koges op i en gryde til den tykner, og blandes så med limesaften, salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, og tag den op af fløden med en hulske. Anret spinaten på tallerkener. Kog flødesaucen op med finthakket skalotteløg, lad en koge et par minutter og tilsæt grofthakket basilikum. Anret kalkunschnitzlerne sammen med spinat og sauce.

Serveres med kogte ris eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 7004 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-11 12:16:49
Det er da vist den forkerte opskrift? Hvor er karryen?