Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kalkunschnitzl med løg og karrycreme

Stegt kalkunschnitzl med løg og karrycreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
1 kg.frisk spinat
3-4 store kviste frisk basilikum
2 skalotteløg
1 limefrugt
 skal af 1/2 limefrugt
1/2 dl.olivenolie
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Riv skallen af limefrugten og blande den med olivenolien. Smør denne blanding på kalkunkødet på alle sider og lad kødet marinere 10-15 minutter, men gerne længere. Skyld spinaten grundigt, pluk den for stilke og stil den til afdrypning.

Kalkunschnitzlerne steges på en pande. Fløden koges op i en gryde til den tykner, og blandes så med limesaften, salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, og tag den op af fløden med en hulske. Anret spinaten på tallerkener. Kog flødesaucen op med finthakket skalotteløg, lad en koge et par minutter og tilsæt grofthakket basilikum. Anret kalkunschnitzlerne sammen med spinat og sauce.

Serveres med kogte ris eller pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5029 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  2009-01-11 12:16:49
Det er da vist den forkerte opskrift? Hvor er karryen?