store kviste frisk basilikum3-4 store kviste frisk basilikum
2
skalotteløg2 skalotteløg
1
limefrugt1 limefrugt
skal af 1/2 limefrugt skal af 1/2 limefrugt
1/2
dl.
olivenolie1/2 dl. olivenolie
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
Opskrift:
Riv skallen af limefrugten og blande den med olivenolien. Smør denne blanding på kalkunkødet på alle sider og lad kødet marinere 10-15 minutter, men gerne længere. Skyld spinaten grundigt, pluk den for stilke og stil den til afdrypning.
Kalkunschnitzlerne steges på en pande. Fløden koges op i en gryde til den tykner, og blandes så med limesaften, salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, og tag den op af fløden med en hulske. Anret spinaten på tallerkener. Kog flødesaucen op med finthakket skalotteløg, lad en koge et par minutter og tilsæt grofthakket basilikum. Anret kalkunschnitzlerne sammen med spinat og sauce.
Serveres med kogte ris eller pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5698 gange, og udskrevet 101 gange.
Kommentarer
Hanne - 2009-01-11 12:16:49 Det er da vist den forkerte opskrift? Hvor er karryen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider