Kalkunschnitzel med sesamfyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Bland sesamfrø, persille, knust hvidløg, citronsaft og cayennepeber i en lille skål. Skær forsigtigt en lang, dyb lomme i den ene side af kalkunschnitzlerne. Kom sesamblandingen i hver lomme og drys salt og peber på. Bland så hele sesamfrø med brødkrummer. Dyp kødet i yoghurt og så i sesamblandingen. Varm 2 spsk. olie på en pande og steg kødet i 5-10 minutter.
Sauce: Varm en halv spsk. olie i en kasserolle og svits det hakkede løg. Hæld bouillon ved og jævn blandingen med maizenamel. Tilsæt salt og peber. Tomaterne skæres i både og kommes i saucen, som hældes over kalkunschnitzlerne. Serveres med kogt pasta. |
|
Opskriften er vist 5357 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne