Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel med sesamfyld

Kalkunschnitzel med sesamfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 spsk.knuste ristet sesamfrø
2 spsk.finthakket persille
2 fedhvidløg
2 tsk.citronsaft
1/2 tsk.cayennepeber
4 stk.kalkunschnitzler
2 spsk.sesamfrø
90 g.friske brødkrummer
4 spsk.yoghurt naturel
2 spsk.olie
 
 Sauce:
1/2 spsk.olie
1 lilleløg
5 dl.hønsebouillon
1 spsk.maizenamel
 salt
 peber
2 tomater
 


Opskrift:

Bland sesamfrø, persille, knust hvidløg, citronsaft og cayennepeber i en lille skål. Skær forsigtigt en lang, dyb lomme i den ene side af kalkunschnitzlerne. Kom sesamblandingen i hver lomme og drys salt og peber på. Bland så hele sesamfrø med brødkrummer. Dyp kødet i yoghurt og så i sesamblandingen. Varm 2 spsk. olie på en pande og steg kødet i 5-10 minutter.

Sauce:
Varm en halv spsk. olie i en kasserolle og svits det hakkede løg. Hæld bouillon ved og jævn blandingen med maizenamel. Tilsæt salt og peber. Tomaterne skæres i både og kommes i saucen, som hældes over kalkunschnitzlerne. Serveres med kogt pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 4222 gange,
og udskrevet 71 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu