Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Timianstegt kalkunschnitzel

Timianstegt kalkunschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 Kalkunschnitzler
2-3 kvisteFrisk timian (evt. tørret)
4 skiverParmaskinke
2 dl.Kyllingebouillon/-fond
2 stk.Salatløg, skåret i ringe
2 stilkeBladselleri, i skiver
250 g. Cherrytomater, i halve
 flydende Becel
 Salt
 peber
 Ris
 


Opskrift:

Vend kalkunschnitzlerne i timian og fold parmaskinken omkring. Brun schnitzlerne i Flydende Becel, krydr med salt og peber og tilsæt herefter det halve af bouillonen/fonden. Lad retten simre i ca. 3-4 minutter og hold schnitzlerne varme på et fad.

På samme pande varmes salatløg og bladselleri i en smule Flydende Becel, og lidt efter tilsættes tomaterne. Hæld resten af bouillonen/fonden over og lad retten koge op. Krydr og smag til med salt og peber.

Server med ris




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6020 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2016-02-26 19:43:13
Rigtig godt!