Salatløg, skåret i ringe2 stk. Salatløg, skåret i ringe
2
stilke
Bladselleri, i skiver2 stilke Bladselleri, i skiver
250
g.
Cherrytomater, i halve250 g. Cherrytomater, i halve
flydende Becel flydende Becel
Salt Salt
peber peber
Ris Ris
Opskrift:
Vend kalkunschnitzlerne i timian og fold parmaskinken omkring. Brun schnitzlerne i Flydende Becel, krydr med salt og peber og tilsæt herefter det halve af bouillonen/fonden. Lad retten simre i ca. 3-4 minutter og hold schnitzlerne varme på et fad.
På samme pande varmes salatløg og bladselleri i en smule Flydende Becel, og lidt efter tilsættes tomaterne. Hæld resten af bouillonen/fonden over og lad retten koge op. Krydr og smag til med salt og peber.
Server med ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6654 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
Gerda - 2016-02-26 19:43:13 Rigtig godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider