Kalkun cordon bleu med skinke og ost

Kalkun cordon bleu med skinke og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ blomkålshoved
75 g.små nye gulerødder
 dijonsennep
 smør
½ bundtpurløg
2 Kalkunschnitzler
2 skiverskinke
2 skiverost
 
Opskrift:
Kog et halvt blomkålshoved delt i buketter og 75 g små nye gulerødder skåret i strimler. Hæld vandet fra når grøntsagerne lige netop er møre. Tilsæt 2 spsk smør, 1 spsk dijonsennep og ½ bundt finskåret purløg.

Bank 2 kalkunschnitzler store og flade med håndroden. Læg en skive skinke og ost på hver. Fold sammen og luk med tandstikker

Smørsteg schnitzlerne på panden. De skal have omkring 5 min. på hver side. Drys til sidst med lidt salt og peber og servér med grøntsagerne.





karakterer:
Opskriften er vist 23783 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Brugte dild istedet for purløg, det var godt.