Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel med skinke og ost (Kalkun á la Gordon Bleu)

Kalkunschnitzel med skinke og ost (Kalkun á la Gordon Bleu), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
½ blomkålshoved
75 g.små nye gulerødder
 dijonsennep
 smør
½ bundtpurløg
2 Kalkunschnitzler
2 skiverskinke
2 skiverost
 


Opskrift:

Kog et halvt blomkålshoved delt i buketter og 75 g små nye gulerødder skåret i strimler. Hæld vandet fra når grøntsagerne lige netop er møre. Tilsæt 2 spsk smør, 1 spsk dijonsennep og ½ bundt finskåret purløg.

Bank 2 kalkunschnitzler store og flade med håndroden. Læg en skive skinke og ost på hver. Fold sammen og luk med tandstikker

Smørsteg schnitzlerne på panden. De skal have omkring 5 min. på hver side. Drys til sidst med lidt salt og peber og servér med grøntsagerne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (9 stemmer)

Opskriften er vist 19616 gange,
og udskrevet 359 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte dild istedet for purløg, det var godt.