Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm. Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.
Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor.
Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme.
Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.
Rullerne skæres i skiver, og saucen hældes over.
Serveres fx. med kartofler og broccoli.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 6915 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
Annette - 2007-03-19 14:37:40 Rigtig dejlig opskrift, jeg pakkede en skive bacon om hver rulle, det blev den ikke dårligere af
Anne - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig lækker ret, dejlig let krydret og tillige nem at lave. Vi var udgået for merian, men det smagte rigtig udmærket uden!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider