Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzler med sennepssauce

Kalkunschnitzler med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
1 spsk.mild kryddersennep
1 bundtpurløg
1 spsk.olie
1 dl.vand
 peber
 
 Sauce:
1 1/2 dl.vand
1 spsk.mild kryddersennep
1 dl.fløde
1/4 tsk.tørret merian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm. Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.

Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor.

Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme.

Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.

Rullerne skæres i skiver, og saucen hældes over.

Serveres fx. med kartofler og broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6408 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annette  -  2007-03-19 14:37:40
Rigtig dejlig opskrift, jeg pakkede en skive bacon om hver rulle, det blev den ikke dårligere af


Anne  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker ret, dejlig let krydret og tillige nem at lave. Vi var udgået for merian, men det smagte rigtig udmærket uden!