Kalkunschnitzler med sennepssauce

Kalkunschnitzler med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
1 spsk.mild kryddersennep
1 bundtpurløg
1 spsk.olie
1 dl.vand
 peber
 
 Sauce:
1.5 dl.vand
1 spsk.mild kryddersennep
1 dl.fløde
0.25 tsk.tørret merian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm. Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.

Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor.

Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme.

Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.

Rullerne skæres i skiver, og saucen hældes over.

Serveres fx. med kartofler og broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 7750 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-19 14:37:40
Rigtig dejlig opskrift, jeg pakkede en skive bacon om hver rulle, det blev den ikke dårligere af

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig lækker ret, dejlig let krydret og tillige nem at lave. Vi var udgået for merian, men det smagte rigtig udmærket uden!