Kalkunschnitzel med friskkogt pasta og flødeostesauce

Kalkunschnitzel med friskkogt pasta og flødeostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 - 4 kalkunschnitzler
 smør (til stegning)
1-2 løg, skåret i skiver
1 tatare hvidløgsost
 mælk
1 fedhvidløg, finthakket
 friskhakket basilikum
 salt
 peber
200 g.champignon
 
Opskrift:
Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber og steg dem i smør på en pande. Skær et par løg i skiver og svits dem let i smør, uden at de tager farve.

Tilsæt en Tatare hvidløgsost. Spæd med mælk, så saucen bliver rund. Smag til med friskhakket basilikum, hvidløg, salt og peber.

Skær champignon i skiver, og svits dem let i lidt smør. Hæld saucen i en sauceskål. Vend champignonerne i den sauce, der er tilbage i gryden.

Læg champignonerne oven på kalkunschnitzlerne ved serveringen - og server retten med friskkogt pasta til.





karakterer:
Opskriften er vist 15363 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu