Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel med friskkogt pasta og flødeostesauce

Kalkunschnitzel med friskkogt pasta og flødeostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 - 4 kalkunschnitzler
 smør (til stegning)
1-2 løg, skåret i skiver
1 tatare hvidløgsost
 mælk
1 fedhvidløg, finthakket
 friskhakket basilikum
 salt
 peber
200 g.champignon
 


Opskrift:

Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber og steg dem i smør på en pande. Skær et par løg i skiver og svits dem let i smør, uden at de tager farve.

Tilsæt en Tatare hvidløgsost. Spæd med mælk, så saucen bliver rund. Smag til med friskhakket basilikum, hvidløg, salt og peber.

Skær champignon i skiver, og svits dem let i lidt smør. Hæld saucen i en sauceskål. Vend champignonerne i den sauce, der er tilbage i gryden.

Læg champignonerne oven på kalkunschnitzlerne ved serveringen - og server retten med friskkogt pasta til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12094 gange,
og udskrevet 252 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu