Kalkunschnitzel med banan og ananas
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Bank kødet let og vend det i de sammenpiskede æg og derefter i rasp. Lad det ligge og tørre lidt.
Lad ananasskiverne dryppe af og dup dem tørre med et stykke køkkenrulle. Del bananerne en gang på tværs. Panere banan og ananasskiver. Varm olien til den syder omkring træet på en tændstik. Kog kødet gyldent i olie i ca. 2-3 minutter og læg det over på et stykke køkkenrulle, så olien kan dryppe af. Kog dernæst banan og ananas gyldne. Server retten med tilbehør. |
|
Opskriften er vist 7771 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne