Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunruller med bønnespirer

Kalkunruller med bønnespirer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
4 tynde skiver kalkunbryst
150 g.bønnespirer
 Hakket persille eller purløg
 Salt
 friskkværnet peber
 citron
 Margarine


Opskrift:

Kalkunstykkerne bankes flade. Bønnespirer anbringes på tværs af kødet, drysses med persille/purløg og et par dråber citron. Kødet rulles sammen om bønnespirer og lukkes med en kødnål. Rullerne krydres udvending med salt og peber.

Rullerne steges grundig ved middel varme, til kødet er mørt. Vendes ofte.

Stegetiden er afhængid af kødets tykkelse.

Serveres med flødekartofler og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4507 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu