Hakket persille eller purløg Hakket persille eller purløg
Salt Salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
citron citron
Margarine Margarine
Opskrift:
Kalkunstykkerne bankes flade.
Bønnespirer anbringes på tværs af kødet, drysses med persille/purløg og et par dråber citron.
Kødet rulles sammen om bønnespirer og lukkes med en kødnål.
Rullerne krydres udvending med salt og peber.
Rullerne steges grundig ved middel varme, til kødet er mørt. Vendes ofte.
Stegetiden er afhængid af kødets tykkelse.
Serveres med flødekartofler og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5078 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider