Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Italienske kalkunruller

Italienske kalkunruller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italienske kalkunruller, billede 4 Italienske kalkunruller, billede 1 Italienske kalkunruller, billede 2 Italienske kalkunruller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 tynde kalkunschnitzler
4 tynde skiver Bayonneskinke
 skiver af frisk parmesan eller emmentaler
 salt
 peber
 friskhakket salvie
1 spsk.olivenolie
400 g.hakkede, flåede tomater (evt. fra dåse)
1 dl.tør hvidvin
 sorte oliven (efter smag)
 
Opskrift:
Bank schnitzlerne evt. mellem to stykker husholdningsfilm. Læg en skive Bayonneskinke på hver og dæk med skiver af ost. Drys med hakket salvie og rul schnitzlerne sammen og bind dem med bomuldsgarn.

Brun dem godt på alle sider i olien og læg dem i et ovnfast fad. Kom de hakkede tomater og hvidvin på panden og lad det koge godt sammen. Smag til med lidt salt, peber og salvie. Kom saucen rundt om rullerne i fadet og drys oliven omkring. Dæk med stanniol. Sæt fadet midt i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min.

Skær rullerne i tykke skiver og anret oven på tomatsaucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 31629 gange,
og udskrevet 763 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Rka  -  2018-04-30 15:35:58
Sys ikke det smagte særligt godt og i opskriften står der dæk af med pat men ikke hvor meget ost. Det passer heller ikke med tilberedningstiden...

Popeye  -  2011-07-14 13:06:31
Er enig med Per. Den skal have 30 min i ovnen. Brugte parmaskinke istedet, giver en fantastisk smag

Per  -  2011-06-25 20:34:24
10 min i ovnen er ikke nok, vi gav dem 30 minutter

Achim / Tyskland  -  0000-00-00 00:00:00
Spejeskinke kan bruges istedet for Bayonneskinne. Laeg kalkunschnitzler i en plastikpose og brug en dejrulle istedet for at banke dem.