Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret kalkunschnitzel med spinatsalat og basilikum

Marineret kalkunschnitzel med spinatsalat og basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4  (á ca 150 gr) 4 kalkunschnitzler
1 kg.frisk spinat
2 kvistebasilikum
2 skalotteløg
½ limefrugt
2 dl.olivenolie
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Start med at forvarme ovnen til 200°.

Riv skallen af den halve limefrugt ned i olivenolien og marinér kalkunschnitzlerne heri (10-15 minutter). Skyl og rens spinaten og stil den til afdrypning. Læg kalkunschnitzlerne med den marinerede side opad i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen i 10 min.

Imens koges fløden op i en gryde sammen med saften fra limefrugten plus salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, men tag den hurtigt op igen og anret den på varme tallerkner. Hæld så de fint hakkede skalotteløg og den groft skårne basilikum ned i fløden og lad det koge op. Anret imens kalkunschnitzlerne ovenpå spinaten og slut med at hælde fløde-sauce over hver tallerken.

Tilbehør:
Der skal noget godt brød til at dyppe i marinaden, så ikke en dråbe går til spilde. Men derudover vil vi foreslå pastaskruer eller båndspaghetti.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5348 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu