Kalkun med hvidløgssauce og fettuccine
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kalkun kødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med det krydderurterne og de 6 fed, rensede (fjern den grønne spire i midten) og (groft) hakkede hvidløg og lad det hvile koldt mens gulerødderne renses og rives (på det groveste) og porrerne skæres i tynde ringe.
Svits gulerødder og porrer i lidt af olien til de tager lidt farve - uden at branke - tilsæt fløden langsomt og under omrøring. Kog fløden op et par gange under omrøring og tilsæt hvidløgsosten til sidst - smag til med salt og peber. Hold saucen varm - uden at koge. Steg nu kalkun "bøfferne" i resten af olien - samtidig med at pastaen koges - når bøfferne er færdige, lægges de på et serveringsfad med høj kant og holdes varme mens panden "koges af" med saucen som efterfølgende overhældes bøfferne. Det hele serveres, pyntet med frisk basilikum blade drysset over og med et par skiver lun italiensk olivenbrød til. |
|
Opskriften er vist 38334 gange,
og udskrevet 1253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Jacob - 2005-01-01 01:01:01 Super, super...... og nem at lave. Martin med fam. - 2005-01-01 01:01:01 Superlækert 13 med x og slange |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne