Del hver schnitzel i to eller tre på langs. Opvarm lidt olie i en wok eller på en stor pande og steg kødet fint gyldenbrunt. Tilsæt et par spsk soya og lad kødet optage det. Tag kødet op og hold det varmt. Snit østershattene i strimler og steg dem i wokken sammen med forårsløg og fintsnittet chili. Når svampene har taget farve, tilsættes lidt soya. Til allersidst tilsættes nødderne, som blot lige skal ristes. Blandingen serveres til kalkunkødet, sammen med jasminris, som er kogt efter anvisningen på emballagen. Byd fx lidt chilipasta (Sambal Oelek) til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10160 gange, og udskrevet 312 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider