Først brunes kalkunen og lægges i et ovnfast fad. Den frosne spinat lægges over og mornaysovsen hældes over. Retten tilberedes i ca. 1½ time ved 175 grader C. alm. ovn.
Imens laves salaten af iceberg, soltørrede tomater i små stykker, stegte bacontern og pistacienødder.
Retten tages ud af ovnen og kalkunen tages op og skæres i passende stykker. Derefter lægges det ned under sovsen og spinaten igen.
Udover salat serveres retten evt. med hvide kartofler og flutes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(10 stemmer)
Opskriften er vist 52783 gange, og udskrevet 3297 gange.
Energi:
KJ total 8144 (1939 kcal)
KJ pr. Pers. 2036 (484 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal) Protein 14.0 gram Fedt 5.4 gram Kulhydrat 2.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2013-02-25 09:37:51 Mega lækker ret! Jeg har lavet den 4 gange, senest som fødselsdagsmidddag. Folk er vilde efter opskriften :)
!! - 0000-00-00 00:00:00 Dét var en dejlig ret !!! - Du kan også bruge schnitzler,brune dem og lægge dem over sovsen.Skal da have ca 45 min i ovnen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider