Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun i spinat

Kalkun i spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kalkun i spinat, billede 4 Kalkun i spinat, billede 1 Kalkun i spinat, billede 2 Kalkun i spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Helbladet spinat, dybfrost
900 gram Kalkunbryst
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Salat:
Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Pistacienødder, usaltede
Bacon i tern
   


Opskrift:

Først brunes kalkunen og lægges i et ovnfast fad. Den frosne spinat lægges over og mornaysovsen hældes over. Retten tilberedes i ca. 1½ time ved 175 grader C. alm. ovn.

Imens laves salaten af iceberg, soltørrede tomater i små stykker, stegte bacontern og pistacienødder.

Retten tages ud af ovnen og kalkunen tages op og skæres i passende stykker. Derefter lægges det ned under sovsen og spinaten igen.

Udover salat serveres retten evt. med hvide kartofler og flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 47632 gange,
og udskrevet 2553 gange.


Energi:
KJ total 8144 (1939 kcal)
KJ pr. Pers. 2036 (484 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 14.0 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-02-25 09:37:51
Mega lækker ret! Jeg har lavet den 4 gange, senest som fødselsdagsmidddag. Folk er vilde efter opskriften :)


!!  -  0000-00-00 00:00:00
Dét var en dejlig ret !!! - Du kan også bruge schnitzler,brune dem og lægge dem over sovsen.Skal da have ca 45 min i ovnen.