Kalkun i spinat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Helbladet spinat, frost
900 gram Kalkunbryst
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
   
  Salat:
Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
Pistacienødder, usaltede
Bacon i tern
   
Energi:
KJ total 8144 (1939 kcal)
KJ pr. Pers. 2036 (484 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 14.0 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)