Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunschnitzler med parmesanrasp og gremolata

Kalkunschnitzler med parmesanrasp og gremolata, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
 rasp
1 dl.fintrevet parmesan
 salt
 peber
 paprika
1 æg
 revet skal af ½-1 citron
2 fedpresset hvidløg
½ bdt.bredbladet persille (eller alm.)
200 g.pasta, fx penne
 friskrevet parmesan
 kapers
 
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebrædt og bankes flade med en kødhammer. Bland en dyb tallerken med rasp med fintrevet parmesan, paprika, salt og peber. Vend først schnitzlerne i sammenpisket æg, dernæst i raspblandingen. Steg dem gyldne på begge sider i olie på en tefalpande.

Den revne citronskal røres sammen med meget finthakket persille og pressede hvidløgsfed. Top blandingen op på schnitzlerne og server dem med friskkogt pasta, vendt med parmesanflager og evt. en spsk kapers.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7550 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu