Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunstrimler med sennepsfløde

Kalkunstrimler med sennepsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kalkunstrimler med sennepsfløde, billede 4 Kalkunstrimler med sennepsfløde, billede 1 Kalkunstrimler med sennepsfløde, billede 2 Kalkunstrimler med sennepsfløde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
200 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Pasta penne
   
  Pynt:
Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   


Opskrift:

Opvarm lidt olivenolie i en mellemstor gryde og brun kalkunkødet godt på alle sider. Tilsæt presset hvidløg og lad det svitse med helt kort. Hæld hvidvin i gryden og lad den koge næsten bort.

Nu tilsættes fløden og senneppen. Retten skal simre stille og roligt i ca. 20 minutter.

Smag til med salt og peber og tilsæt halverede cherrytomater, de skal blot lige varmes igennem.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og server den sammen med saucen og revet parmesan. Kast et par oliven ved.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14053 gange,
og udskrevet 403 gange.


Energi:
KJ total 17926 (4268 kcal)
KJ pr. Pers. 4481 (1067 kcal)
Vægt ialt 1894 gram
Vægt pr. Pers. 473 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 946 KJ (225 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg brugte ikke hvidvin og det tror jeg man skal for at give det sidste pift til retten