Kalkunstrimler med sennepsfløde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
600 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
200 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Pasta penne
   
  Pynt:
Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
Energi:
KJ total 17926 (4268 kcal)
KJ pr. Pers. 4481 (1067 kcal)
Vægt ialt 1894 gram
Vægt pr. Pers. 473 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 946 KJ (225 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)