Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzler med abrikossauce og vilde ris

Kalkunschnitzler med abrikossauce og vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
 salt
 peber
 olivenolie, til stegning
6-8 friske abrikoser
2-3 dl.hvidvin
1 skalotteløg
1 tsk.honning
 evt. lidt rød chili
 salt
 peber
2 dl.risblanding med vilde ris.
1 agurk
 frisk dild
 lidt hvidvinseddike
 sukker
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kalkunschnitzlerne gås efter, hinder og sener fjernes. Steg dem gyldne ved moderat varme i olivenolie. De skal have ca. 15 minutter i alt, alt efter tykkelse.

Udsten abrikoserne og hak dem groft. Hak ligeledes skalotteløget og sauter begge dele i olivenolie i en lille gryde. Når abrikoserne begynder at karamellisere let, tilsættes hvidvin (kan godt erstattes af bouillon). Lad saucen simre til den tykner og tilsæt lidt honning og finthakket rød chili. Smag til med salt og peber. Saucen kan evt. jævnes med lidt Maizenajævner.

Server retten med blandingen af ris og vilde ris, kogt efter anvisningen på emballagen. Den udkernede agurk snittes i skrå skiver og vendes med eddike, der er pisket med lidt sukker, salt og peber. Drys med frisk dild.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6636 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-09-08 13:31:58
dumle pinde smager godt hilsen dumse drengen jørgen tistrup