saft og revet skal af ½ citron saft og revet skal af ½ citron
salt salt
peber peber
4-6
små
rødbeder4-6 små rødbeder
Opskrift:
Skræl rødbederne og pensl dem med olie. Drys med salt og peber og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter.
Bank schnitzlerne let ud med en knytnæve og vend dem, først i æg, dernæst i nødder. Steg dem gyldne og sprøde i smør på en god pande, ca. 12-15 minutter i alt ved ikke for høj varme. Kog rosenkålene møre i letsaltet vand, ca. 8 minutter. Pisk en dressing af de nævnte ingredienser og hæld den over de varme rosenkål.
Server kødet med de bagte rødbeder og de lune rosenkål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7031 gange, og udskrevet 172 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider