Orientalsk kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Orienten Indsendt : Red : |
|
|
Bacon brunes i en gryde. I en anden gryde svitses kalkunen, der tilsættes vand ( bare så det når op over køde. Fløden tilsættes og bacon (med fedtstof) tilsættes. Der tilsættes peanuts og der smages til med salt og peber.
Serveres med løse ris og evt. hvidløgsbrød. |
|
Opskriften er vist 10208 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne