Orientalsk kalkun

Orientalsk kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.Kalkunschnitzler
1 pk.bacon i tern
5 dl.fløde
 peanuts
 ris
 vand
 
Opskrift:
Bacon brunes i en gryde. I en anden gryde svitses kalkunen, der tilsættes vand ( bare så det når op over køde. Fløden tilsættes og bacon (med fedtstof) tilsættes. Der tilsættes peanuts og der smages til med salt og peber.

Serveres med løse ris og evt. hvidløgsbrød.


karakterer:
Opskriften er vist 8579 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu