Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalsk kalkun

Orientalsk kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :



Ingredienser:
300 g.Kalkunschnitzler
1 pk.bacon i tern
1/2 l. fløde
 peanuts
 ris
 vand
 
Opskrift:
Bacon brunes i en gryde. I en anden gryde svitses kalkunen, der tilsættes vand ( bare så det når op over køde. Fløden tilsættes og bacon (med fedtstof) tilsættes. Der tilsættes peanuts og der smages til med salt og peber.

Serveres med løse ris og evt. hvidløgsbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8044 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu