kalkunschnitzler (ca.150 g pr. )4 kalkunschnitzler (ca.150 g pr. )
1
kg.
frisk spinat 1 kg. frisk spinat
2
kviste
basilikum 2 kviste basilikum
2
skalotteløg 2 skalotteløg
½
limefrugt ½ limefrugt
2
dl.
olivenolie 2 dl. olivenolie
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
Opskrift:
Start med at forvarme ovnen til 200°.
Riv skallen af den halve limefrugt ned i olivenolien og marinér kalkunschnitzlerne heri (10-15 minutter). Skyl og rens spinaten og stil den til afdrypning. Læg kalkunschnitzlerne med den marinerede side opad i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen i 10 min.
Imens koges fløden op i en gryde sammen med saften fra limefrugten plus salt og peber. Vend spinaten i den lune fløde, men tag den hurtigt op igen og anret den på varme tallerkner. Hæld så de fint hakkede skalotteløg og den groft skårne basilikum ned i fløden og lad det koge op.
Anret imens kalkunschnitzlerne ovenpå spinaten og slut med at hælde fløde-sauce over hver tallerken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5452 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider