Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marinerede kalkunschnitzler

Marinerede kalkunschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 schnitzler af kalkunbryst (Ca. 170 g pr )
 
 Marinade:
½ dl.friskpresset citronsaft
½ dl.friskpreiset limesaft
½ dl.honning
2 fedhvidløg, finthakkede
1 spsk.oregano
1 tsk.timian
1 tsk.rosmarin
1 tsk.sort peber
½ tsk.cayennepeber
 
Opskrift:
Bland citronsaft, limesaft, honing, hvidløg, oregano, timian, rosmarin, sort peber og cayennepe her godt i en skål. Tag ½ dl af marinaden fra. Læg kalkunschnitzlerne i skålen, og vend dem i marinaden. Dæk med plastfolie, og mariner i køleskabet i 30 minutter.

Varm grillen op til middel varme, og læg kalkunen på risten. Gem marinaden. Sæt risten i ovnen Ca. 10 cm fra varmen. Vend schnitzlerne en gang, og pensl med marinaden. Grill dem i alt Ca. 10 min, eller til kødet ikke længere er rosa. Anret de nygrillede schnitzler på et fad, og server straks. Kasser resten af marinaden. Lav marinaden dagen før den skal bruges, eller lav hele retten dagen før, og server kalkunen kold på et leje af salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (16 stemmer)

Opskriften er vist 11139 gange,
og udskrevet 302 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu