kalkunschnitzler á 150 g2 kalkunschnitzler á 150 g
olie til stegning olie til stegning
1
løg, finthakket1 løg, finthakket
100
g.
champignon, finthakket100 g. champignon, finthakket
250
g.
broccoli i buketter250 g. broccoli i buketter
2
dl.
mornaysauce2 dl. mornaysauce
400
g.
kartofler400 g. kartofler
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær en lomme i hver schnitzel. Sauter løg og champignon. Krydr med salt og peber. Stilles til afkøling. Broccolien koges mør og pureres sammen med den kogte mornaysauce. Kan evt. spædes med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Smag til med salt og peber. Løg og champignon fyldes i lommerne på schnitzlerne. Schnitzlerne steges på pande i olie ca. 6-8 minutter på hver side ved svag varme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 6799 gange, og udskrevet 141 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider