Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon

Kalkunschnitzel farseret med løg og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalkunschnitzler á 150 g
 olie til stegning
1 løg, finthakket
100 g.champignon, finthakket
250 g.broccoli i buketter
2 dl.mornaysauce
400 g.kartofler
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær en lomme i hver schnitzel. Sauter løg og champignon. Krydr med salt og peber. Stilles til afkøling. Broccolien koges mør og pureres sammen med den kogte mornaysauce. Kan evt. spædes med lidt vand, hvis den bliver for tyk. Smag til med salt og peber. Løg og champignon fyldes i lommerne på schnitzlerne. Schnitzlerne steges på pande i olie ca. 6-8 minutter på hver side ved svag varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6616 gange,
og udskrevet 134 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu