Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunruller med smørdampede grøntsager

Kalkunruller med smørdampede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 kalkunschnitzler
 spsk.dijonsennep
6 skiverskinke
 spsk.basilikum
 salt
 peber
 spsk.olie
 dl.vand
 
 Smørdampede grøntsager:
3 gulerødder
1 squash
30 g.smør
 dl.fløde 13%
2 spsk.basilikum
 
Opskrift:
Bank schnitzlerne tynde med en kødhammer. Dup kødet med køkkenrulle. Smør et lag tyndt sennep på schnitzlerne. Læg skinken ovenpå, og drys med salt, peber og basilikum. Rul dem sammen, og bind med bomuldsgarn. Brun rullerne på alle sider i olie. Hæld vand ved, og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter. Tag rullerne op, og lad dem hvile indpakket i stanniol i 10 minutter. Jævn skyen til saucen og smag den til. Fjern snoren, og skær rullerne i tynde skiver.

Smørdampede grøntsager:
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Riv squashen groft. Smelt smørret I en gryde, kom de groft revne grøntsager I, og damp dem let I 2.3 minutter. Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber. Kan evt. blandes med frisk pasta. Drys frisk hakket eller tørret basilikum over ved servering


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7975 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu