Bank schnitzlerne tynde med en kødhammer.
Dup kødet med køkkenrulle.
Smør et lag tyndt sennep på schnitzlerne.
Læg skinken ovenpå, og drys med salt, peber og basilikum.
Rul dem sammen, og bind med bomuldsgarn.
Brun rullerne på alle sider i olie.
Hæld vand ved, og steg kødet under låg ved svag varme i 10 minutter.
Tag rullerne op, og lad dem hvile indpakket i stanniol i 10 minutter.
Jævn skyen til saucen og smag den til.
Fjern snoren, og skær rullerne i tynde skiver.
Smørdampede grøntsager:
Skræl gulerødderne, og riv dem groft.
Riv squashen groft.
Smelt smørret I en gryde, kom de groft revne grøntsager I, og damp dem let I 2.3 minutter.
Tilsæt fløde, og smag til med salt og peber.
Kan evt. blandes med frisk pasta.
Drys frisk hakket eller tørret basilikum over ved servering
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8208 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider