Kalkunschnitzel
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber. Bland æg og ymer og vend kødet heri. Vend dernæst kødet i en blanding af rasp, hakkede mandler og stødt timian. Brun kødet ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op. Hæld fedtstoffet fra panden. Kom citronsaften på panden og hæld 1 dl vand ved. Kog den godt igennem. Skal saucen være tykkere tilsæt 1 reven kartoffel. Lad det koge 10-15 min.
Du kan komme hakket persille, hakket kørvel og fx en lille blok frossen spinat i saucen, så har du stuvet spinat ved siden af. |
|
Opskriften er vist 11572 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne