Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunschnitzel

Kalkunschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalkunschnitzer (250-300 g)
 salt
 peber
1 æg
1 spsk.ymer
3-4 spsk.rasp
3-4 hakkede mandler
1 tsk.stødt timian
 saften af 1/2 citron
1 dl.vand
 evt 1 reven kartoffel
 
Opskrift:
Krydr kalkunschnitzlerne med salt og peber. Bland æg og ymer og vend kødet heri. Vend dernæst kødet i en blanding af rasp, hakkede mandler og stødt timian. Brun kødet ca. 2 min. på hver side. Tag kødet op. Hæld fedtstoffet fra panden. Kom citronsaften på panden og hæld 1 dl vand ved. Kog den godt igennem. Skal saucen være tykkere tilsæt 1 reven kartoffel. Lad det koge 10-15 min.

Du kan komme hakket persille, hakket kørvel og fx en lille blok frossen spinat i saucen, så har du stuvet spinat ved siden af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9354 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu