Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunschnitzler med krydderurtepanade

Kalkunschnitzler med krydderurtepanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
0,8 dl.rasp
4 kalkunschnitzler
2 stk.hvidløg
0,8 spsk.olivenolie
 salt
 peber
1 buketpersille
0,5 basilikum, plukket
4 dl.ris
250 g.champignon
4 cherrytomater, lille bakke
 
Opskrift:
Rasp, smør, basilikum, persille og hvidløg blendes. Risene koges, champignonerne deles i kvarte stykker og steges i lidt olie. Cherrytomaterne steges med til sidst.

Schnitzlerne brunes af 1 minut på hver side. Panaden smøres på schnitzlernes overside og det hele bages i 7 minutter ved 180 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6129 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anita  -  2010-03-27 15:43:09
1/3 2007. Hvidløg, persille, basilikum, rasp og olivenolie, blendes. Champignon skæres i kvart og brunes på en pande. Spinatblade og fløde kommes i bunden af et fad, kalkunkødet som lige er brunet, kommes ovenpå spinaten. Kalkunkødet smørre nu med tapanaden, herover kommes champignon og tomater skåret i skiver. Steges ca. 30 min. ved 180 grader. Severes med ris.