Kalkunschnitzler med krydderurtepanade
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Rasp, smør, basilikum, persille og hvidløg blendes. Risene koges, champignonerne deles i kvarte stykker og steges i lidt olie. Cherrytomaterne steges med til sidst.
Schnitzlerne brunes af 1 minut på hver side. Panaden smøres på schnitzlernes overside og det hele bages i 7 minutter ved 180 grader. |
|
Opskriften er vist 8244 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2010-03-27 15:43:09 1/3 2007. Hvidløg, persille, basilikum, rasp og olivenolie, blendes. Champignon skæres i kvart og brunes på en pande. Spinatblade og fløde kommes i bunden af et fad, kalkunkødet som lige er brunet, kommes ovenpå spinaten. Kalkunkødet smørre nu med tapanaden, herover kommes champignon og tomater skåret i skiver. Steges ca. 30 min. ved 180 grader. Severes med ris. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne