Kalkunschnitzler i fad med tomater
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Schnitzlerne brunes af (1 minut på hver side) og lægges i fad med skiver af tomat. Tilsæt hvidvin, hakkede løg og drys med persille og bacon. Læg alufolie over, og bag i ovn i 20 minutter ved 150 grader. Serveres med ris eller pasta
|
|
Opskriften er vist 13511 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne