Krydderurtemarinerede kalkunschnitzler

Krydderurtemarinerede kalkunschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.8 dl.sukker
2 fedhvidløg
1 stkcitronskal, revet
4 kalkunschnitzler
8 skalotteløg
0.8 dl.Balsamico (mørk)
4 bagekartofler
0.8 spsk.olivenolie
4 stk.timiankviste
2 dl.rødvin
 
Opskrift:
Timian, presset hvidløg og citronskal lægges i olie sammen med schnitzlerne helst dagen før.

Løgene pilles, balsamisk eddike og rødvin samt sukker koges ned til den halve mængde. Løgene koges møre i lagen, kartoflerne rives på et rivejern og steges på en lille pande i olie, krydres med salt og peber.

Schnitzlerne steges på hed pande 5-6 minutter.


karakterer:
Opskriften er vist 6448 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu