Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydderurtemarinerede kalkunschnitzler

Krydderurtemarinerede kalkunschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
0,8 dl.sukker
2 fedhvidløg
1 stkcitronskal, revet
4 kalkunschnitzler
8 skalotteløg
0,8 dl.Balsamico (mørk)
4 bagekartofler
0,8 spsk.olivenolie
4 stk.timiankviste
2 dl.rødvin
 
Opskrift:
Timian, presset hvidløg og citronskal lægges i olie sammen med schnitzlerne helst dagen før.

Løgene pilles, balsamisk eddike og rødvin samt sukker koges ned til den halve mængde. Løgene koges møre i lagen, kartoflerne rives på et rivejern og steges på en lille pande i olie, krydres med salt og peber.

Schnitzlerne steges på hed pande 5-6 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5908 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu