Timian, presset hvidløg og citronskal lægges i olie sammen med schnitzlerne helst dagen før.
Løgene pilles, balsamisk eddike og rødvin samt sukker koges ned til den halve mængde. Løgene koges møre i lagen, kartoflerne rives på et rivejern og steges på en lille pande i olie, krydres med salt og peber.
Schnitzlerne steges på hed pande 5-6 minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6170 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider