Kalkunbutterfly med spinat

Kalkunbutterfly med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
1 peberfrugt
4 kalkunschnitzler
0.8 spsk.olivenolie
50 g.Høng Himmelblå
200 g.pastaskruer
1 stk.rødløg
150 g.Spinat, frisk
 
Opskrift:
Schnitzlerne brunes af og flækkes. Spinaten skylles, ribbes og svitses af i en lille smule smør og lidt salt og peber. Spinaten lægges sammen med lidt ost i schnitzlen før det bages i ovn ved 170 grader i 10 minutter. Serveres på pastasalat af rødløg, peberfrugt i tern og pastaskruer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6098 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu