Ingefær- og citronmarinerede kalkunschnitzl

Ingefær- og citronmarinerede kalkunschnitzl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
0.8 spsk.olivenolie
0.8 spsk.ingefær, friskrevet
1 citron
1 spinatpasta, pakke frisk
2 skorzonérødder
 
Opskrift:
Revet citronskal og ingefær blandes med lidt olie som marinade til schnitzlerne. Scozornerødderne skrælles og lægges i vand med lidt citronsaft. Derefter skæres de i grove stykker og steges i lidt olivenolie. Kødet svitses på panden 2-3 minutter på hver side. Pastaen koges efter anvisning på pakken.





karakterer:
Opskriften er vist 8953 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu