Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ingefær- og citronmarinerede kalkunschnitzl

Ingefær- og citronmarinerede kalkunschnitzl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
0,8 spsk.olivenolie
0,8 spsk.ingefær, friskrevet
1 citron
1 spinatpasta, pakke frisk
2 skorzonérødder
 
Opskrift:
Revet citronskal og ingefær blandes med lidt olie som marinade til schnitzlerne. Scozornerødderne skrælles og lægges i vand med lidt citronsaft. Derefter skæres de i grove stykker og steges i lidt olivenolie. Kødet svitses på panden 2-3 minutter på hver side. Pastaen koges efter anvisning på pakken.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7828 gange,
og udskrevet 158 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu