Ingefær- og citronmarinerede kalkunschnitzl
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red : |
|
|
Revet citronskal og ingefær blandes med lidt olie som marinade til schnitzlerne. Scozornerødderne skrælles og lægges i vand med lidt citronsaft. Derefter skæres de i grove stykker og steges i lidt olivenolie. Kødet svitses på panden 2-3 minutter på hver side. Pastaen koges efter anvisning på pakken.
|
|
Opskriften er vist 9245 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne