Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fersk kalkuncuvette

Fersk kalkuncuvette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
160 g.knoldselleri i tern
160 g.pastinak i tern
500 g.kalkun-cuvette, fersk
0,8 dl.timiankviste
160 g.gulerødder
6 stk.laurbærblade
2,5 spsk.Dijon sennep
160 g.porre i skiver
 
Opskrift:
Cuvetten krydres med salt og peber og anbringes på urter i tern (1-1,5 cm.) samt laurbærblade og timian. Det hele tilsættes ¼ l. vand. Steges i ovn ved 180 grader i 55-60 minutter.

Når stegen er færdig skæres den i skiver på 1 cm. og urterne smages til med salt og peber hvorefter de sigtes. Kødet anrettes på urterne og suppen (fonden) koges ned til ca. 2 dl. Jævnes evt. med Maizena-mel og Dijon sennep tilsættes efter smag. Tilbehør kan være aspargeskartofler.

Tips:

Samme opskrift kan med stort udbytte anvendes på en koldrøget, honningmarineret kalkuncuvette. I så fald er stegetiden den halve.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 39897 gange,
og udskrevet 769 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

brumbasse50   -  2010-07-29 16:18:28
Amatørkokken takker! kanon-opskrift, især for en solo-fyr som mig!

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan skære kartofler i tern og ligge dem i fadet med de andre urter.

Lisa  -  0000-00-00 00:00:00
den er rigtig god.. du skulle prøve den 2 gange om uge