Kalkunbryst med provencekrydderi næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1200 gram Kalkunbryst
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8730 (2078 kcal)
KJ pr. Pers. 1455 (346 kcal)
Vægt ialt 2000 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 0.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)