|
1200 |
gram |
Kalkunbryst1200 gram Kalkunbryst
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
4 |
dl. |
Rødvin. uspec.4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
2 |
dl. |
Hønsebouillon2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
200 |
gram |
Flødeost, naturel200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
KJ total 8730 (2078 kcal)
KJ pr. Pers. 1455 (346 kcal)
Vægt ialt 2000 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 13.8 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 0.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|