Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkun med grønsagsragout

Kalkun med grønsagsragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
15 g.margarine eller smør
2 gulerødder
1 løg
250 g.friske champignon (eller 200 g Danefrost)
1 spsk.olie
1 ds.flåede hakkede tomater
1 dl.cremefraiche 18%
1 tsk.majsstivelse
1 tsk.salt
 peber
2 spsk.frisk hakket persille
 
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne steges ca. 2-3 min. på hver side i fedtstof. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Løget pilles og skæres i tynde både. Champignonerne renses og skæres i skiver. Gulerødder og løg svitses i olie. Champignon og tomater tilsættes. Ragouten snurrer ca. 5 min. Majsstivelsen udrøres i creme fraiche og røres i. Persille, salt og peber tilsættes. Ragouten koges igennem. Pyntes evt. med lidt hakket persille.

Serveres med pasta og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6589 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu