Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Foliemørbrad med grønsager (Efterår)

Foliemørbrad med grønsager (Efterår), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 4 Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 1 Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 2 Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Timian, frisk
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   


Opskrift:

Rens mørbraden og brun den af, læg kødet på et stort stykke smurt alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.

Auberginen skæres i skiver, drysses med salt. Tomaterne skæres i skiver, svampene halveres. Auberginer, tomater og svampe lægges skiftevis taglagt i et ildfast fad. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber.

Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger ved 220 grader C alm. ovn ca. 20 minutter.

Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 148172 gange,
og udskrevet 3180 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Erik - Bryrup  -  2019-01-21 19:35:46
25 min. Super lækker, stimlende 2 små snackpeberfrugt til grønsagerne og skivende 2 fed hvidløg til mørbraden.


Kamilla ross  -  2017-11-13 18:03:14
Mørbradden er ikke gennemstegt ved 20 min så giv den gerne noget mere.