Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Foliemørbrad med grønsager (Efterår)

Foliemørbrad med grønsager (Efterår), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 4 Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 1 Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 2 Foliemørbrad med grønsager (Efterår), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Timian, frisk
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Rens mørbraden og brun den af, læg kødet på et stort stykke smurt alufolie. Drysses med salt, peber og timian. Alufolien pakkes om mørbraden og lukkes godt.

Auberginen skæres i skiver, drysses med salt. Tomaterne skæres i skiver, svampene halveres. Auberginer, tomater og svampe lægges skiftevis taglagt i et ildfast fad. Dryppes med vineddike og olie og drysses med salt og peber.

Mørbradpakken lægges på pladen ved siden af grønsagerne og det hele steger ved 220 grader C alm. ovn ca. 20 minutter.

Grønsagerne drysses med purløg, den dannede væde i alupakken hældes over og mørbraden skæres i skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)

Opskriften er vist 149078 gange,
og udskrevet 3190 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 4517 (1075 kcal)
KJ pr. Pers. 1129 (268 kcal)
Vægt ialt 1629 gram
Vægt pr. Pers. 407 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 277 KJ (66 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Erik - Bryrup  -  2019-01-21 19:35:46
25 min. Super lækker, stimlende 2 små snackpeberfrugt til grønsagerne og skivende 2 fed hvidløg til mørbraden.

Kamilla ross  -  2017-11-13 18:03:14
Mørbradden er ikke gennemstegt ved 20 min så giv den gerne noget mere.