Foliemørbrad med grønsager (Efterår) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
1 spsk. Timian, frisk
1 Aubergine 1 mellemstor aubergine vejer ca. 300 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 4517 (1075 kcal)
KJ pr. Pers. 1129 (268 kcal)
Vægt ialt 1629 gram
Vægt pr. Pers. 407 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 277 KJ (66 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)