Fyldt kalkunschnitzel

Fyldt kalkunschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fyldt kalkunschnitzel, billede 4 Fyldt kalkunschnitzel, billede 1 Fyldt kalkunschnitzel, billede 2 Fyldt kalkunschnitzel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
250 g.champignon
1 skalotteløg
1 spsk.ingefær
0.5 rød peberfrugt
20 g.smør
 salt
 peber
1 spsk.rasp
 
600 g.kalkunschnitzler
1 spsk.smør
1 spsk.olie
 
0.5 rød peberfrugt
20 g.smør
 
1 spsk.sojasauce
2 dl.hønsebouillon
2 tsk.Maizena
1 spsk.vand
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Champignonerne (Store) deles i hatte og stokke. (stokkene bruges til fyldet) + 4 hatte

Til fyldet dampes det finthakkede skalotteløg, fintskårne champignonstokke og hakkede hatte, revet ingefær og peberfrugt i små tern ca. 5 min. i smør i en gryde. Tilsæt salt, peber og rasp og afkøl blandingen.

Bank kalkunschnitzlerne (4 stk.) flade. Fordel fyldet på den ene halvdel af schnitzlerne og fold den anden over. Hold den fast med tandstikkere.

Skær champignonhatte og peberfrugter i strimler. Rist dem på panden i smør og hæld dem over i en skål.

Steg schnitzlerne i 2 min. på hver side i smør og olie. Hæld soyasauce og bouillon ved og kog sagte i 5 min under låg.

Tag schnitzlerne op, rør majsjævningen i skyen og smag til med salt og peber. Si saucen og tilsæt champignon og peberfrugt.

Anret de fyldte schnitzler på et fad med saucen.

Serveres med løse ris eller pasta.





karakterer:
Opskriften er vist 31703 gange,
og udskrevet 587 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu