Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Anderledes svinekam

Anderledes svinekam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Anderledes svinekam, billede 4 Anderledes svinekam, billede 1 Anderledes svinekam, billede 2 Anderledes svinekam, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 kviste Rosmarin, frisk
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1500 gram Svinekam uden svær. rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 kviste Rosmarin, frisk
   
Opskrift:
Nålene pilles af rosmarinkvistene, hvidløg pilles. Fedene og nålene hakkes fint evt. i blender, sammen med olien.

Snør stegen, så den holder faconen, og stik små lommer, med en lille spids kniv, rundt omkring i hele stegen. Lommerne fyldes med hvidløg-rosmarinpastaen.

Gnid stegen med salt og peber, Klip de 2 rosmarin i passende stykker, og fordel dem rundt under snoren.

Læg stegen i en bradepande, steg 20 min. på 225 grader C alm. ovn. Sæt ovnen ned til 150 gr. i yderligere ca. 1 1/2 time. Dryp engang imellem med stegeskyen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (45 stemmer)

Opskriften er vist 136406 gange,
og udskrevet 1820 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13035 (3103 kcal)
KJ pr. Pers. 1629 (387 kcal)
Vægt ialt 1548 gram
Vægt pr. Pers. 193 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 842 KJ (200 kcal)
Protein 19.5 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 0.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Marianne i Nice  -  2016-09-30 17:40:53
Godt med bouillon og roedvin i fadet sammen med groentager, stanniol over: temp. paa 160° i mindst 3-4 timer. Saa bliver den garanteret ikke toer, men som smoer. Giv evt. 15 min ved 250° til sidst.

kirsten larsen  -  2013-09-28 18:58:22
pas meget på den ikke bliver fir tør, ikke over 68 g når ovnen slukkes

Per  -  2009-10-24 14:00:18
Hvis det skal være en anderledes svinekam til en traditionel julemiddag skal der jo selvfølgelig serveres rødkål, brunede og hvide kartofler og brun sauce til.