Røde sild

Røde sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul - julen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Røde sild, billede 4 Røde sild, billede 1 Røde sild, billede 2 Røde sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.røde marinerede sildefileter
 
 Eddikelage:
4.5 dl.lagereddike
3 dl.vand
3 dl.sukker
 
 Krydderier:
3 Laurbærblade
30 sorte peberkorn
30 allehånde, hele
15 enebær
3 lang peber
3 piri piri
1 spsk.paprika, edelsuss
 
1 løg
140 g.tomatpure, konc.
1 dl.sherry
 
Opskrift:
Eddikelage:
Kog eddike, vand sukker og krydderier sammen et par min. og lad det afkøle.

Hakkede løg og tomatpure tilsættes den afkølede lage som smages til med sherry eller madeira.

Sildene skæres i portionsstykker og lægges i lagen.

Sildene har godt af at trække et stykke tid.

Tips:

Se grundopskrift på eddikelagen her


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røde sild

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 50773 gange,
og udskrevet 857 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tove Bødker  -  2006-12-23 14:48:01
Alle gæster syntes det er en rigtig god sild