Røde sild

Røde sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

BuffeterRet : Buffeter - Julebuffet

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Røde sild, billede 4 Røde sild, billede 1 Røde sild, billede 2 Røde sild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.røde marinerede sildefileter
 
 Eddikelage:
4.5 dl.lagereddike
3 dl.vand
3 dl.sukker
 
 Krydderier:
3 Laurbærblade
30 Peberkorn, sorte
30 allehånde, hel
15 enebær
3 lang peber
3 Piri Piri
1 spsk.paprika, edelsuss
 
1 løg
140 g.tomatpure, konc.
1 dl.sherry
 
Opskrift:
Eddikelage:
Kog eddike, vand sukker og krydderier sammen et par min. og lad det afkøle.

Hakkede løg og tomatpure tilsættes den afkølede lage som smages til med sherry eller madeira.

Sildene skæres i portionsstykker og lægges i lagen.

Sildene har godt af at trække et stykke tid.

Tips:

Se grundopskrift på eddikelagen her


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Røde sild

karakterer:
Opskriften er vist 53625 gange,
og udskrevet 869 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tove Bødker  -  2006-12-23 14:48:01
Alle gæster syntes det er en rigtig god sild