Bagt kalkunfilet med citron og timian
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Kilde : HarboeFarm Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fileten brunes af i lidt olie og drysses med timian, citronskal og revet ingefær og krydres med salt og peber.
Kartoflerne vaskes, skæres i både og rulles i hakket Kalkunbacon og hvidløg, dysses med salt og lægges i ildfast fad sammen med fileten og små cherrytomater. Retten bages ved 200 grader C. alm. ovn i 60 minutter. Mærk om kartoflerne er møre, er de ikke det så tages kalkunbrystet op og får lov at trække en 15 minutter mens kartoflerne gives skstra tid i ovnen. |
|
Opskriften er vist 189503 gange,
og udskrevet 9435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (57 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2011-08-30 19:38:11 Super lækker ret med de BEDSTE kartofler. Dog skal man passe på med det reven citronskal i kyllingemarinaden. Jeg ville næste gang foretrække selve citronsaften i stedet. Inna04 - 2011-08-07 08:58:00 Smagt godt ,, Vil lave den igen miriam - 2010-08-22 18:12:13 meget lækkert også med skinkestrimler i stedet for kalkunbacon. Mette - 2010-06-16 12:49:57 Hvilken sauce er det du har på billedet? - 2009-05-16 14:04:44 Det er kalkunbacon fordi opskriften er lavet af Harbo - de fremstiller kalunprodukter også er det også mere fedtfattigt;o) Anne på 12.. - 2009-01-17 16:37:40 Lyde go. Skal da prøves. Behøves timiankviste og kalkun bacon. (Hvorfor ik bare normal bacon?) Elisabeth - 2008-05-01 23:06:11 Fedtfattig og sund ret - evt. kan man udelade bacon. Vi bagte kartoflerne for sig selv, skar tomater i skiver med olie og timian og bagte dem. Salat: Strimlet hvidkål, appelsin, æble og appelsinsaft. Det smagte dejligt. Per - 2007-08-12 07:56:20 Jeg savnede lidt sovs, så jeg lavede en pulversovs fra knor, den der heder cabaret - 0000-00-00 00:00:00 Det er en meget god ret som næsten alle kan lide og jeg har ikke nogen dårlige kommentarer til denne ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne