Bagt kalkunfilet med citron og timian næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kalkunbryst
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 tsk. Timian, tørret
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
0.8 spsk. Ingefær, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Kalkunbacon i skiver
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   
Energi:
KJ total 8760 (2085 kcal)
KJ pr. Pers. 2190 (521 kcal)
Vægt ialt 2318 gram
Vægt pr. Pers. 579 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 377 KJ (89 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)