Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spagetti bolognese

Spagetti bolognese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Spagetti bolognese, billede 4 Spagetti bolognese, billede 1 Spagetti bolognese, billede 2 Spagetti bolognese, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
225 g.oksekød
110 g.kyllingelever
85 g.bacon og/eller skinke
125 g.gulerod
125 g.løg
125 g.selleri
2 dl.hvidvin
140 g.tomatpure konc.
5 dl.bouillon eller vand
 smør
 salt
 peber
 muskatnød
 
Opskrift:
Skær bacon og skinke i ganske små stykker og brun dem let i en lille gryde i ca. 15 gr. smør.

Tilsæt løg, gulerod og selleri, alt sammen finthakkede.

Når det er brunet, kommes det rå, hakkede oksekød i gryden og vendes rundt og rundt, så det hele bruner jævnt. Derefter tilsættes den hakkede hønselever og 2 til 3 minutter senere tomatpureen og derpå hvidvinen.

Der krydres med salt (under hensyntagen til baconen eller skinkens forholdsvise salthed), peber og lidt reven muskatnød, og derpå tilsættes vand eller bouillon. Læg låg på gryden og lad saucen snurre småt i 30-40 minutter


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Spaghetti Bolognese

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (567 stemmer)

Opskriften er vist 88805 gange,
og udskrevet 1774 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Brian  -  2018-09-30 16:38:03
Har lavet en del bolognese, den her en af de nemme hakket kylling lever det skal der bare i, det giver noget dybde i retten.

HyttenISchweiz  -  2015-07-18 21:36:45
Vi brugte en god rødvin i stedet for hvidvin, og droppede kyllingeleveren. Slutresultatet blev super ;)

Matias  -  2013-10-05 11:54:32
Tror enhver italiensk husmor ville vende sig i deres grav hvis de hørte at du hælder hvidvin i en bolognese...

Vips  -  2008-08-28 22:07:18
Drop kyllingelever! Smager rigtig godt uden.

Katja&Jan  -  2008-02-02 14:20:16
Havde ikke selleri, kyllingelever eller hvidvin i huset, puttede champignoner og peberfrugt i . Har lige smagt den til med salt og den smager super!

Kaj  -  2007-01-09 16:44:49
Kanon

Carsten  -  0000-00-00 00:00:00
Vi bruger ikke kyllinglever men der smager alligevel kanon godt

skægagam  -  0000-00-00 00:00:00
Smager fantastisk