Marinerede snitsler
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg hakkes fint(evt. blender er ok).
Løgene kommes i et fad, hvor du tilsætter madolie og soya sauce (+ evt. lidt engelsk sauce) samt farin og citronsaft.
Massen blandes og skal være grødagtig.
Snitslerne skæres i strimler ca. 2x2 cm. og presses ned i lagen, hvor de ligger i marinaden min.1 time - helst mere - gerne til dagen efter i køleskab.
Kød strimlerne trækkes gennem rene fingre for at få løg stykkerne tilbage i marinaden da denne skal bruges som sauce. Kød strimlerne "svitses" i en varm stegegryde/pande med olie/margarine - ej fuld blus efter de første er svitset, herefter tages de op i et fad eller lignende. Normalt (det har vide grænser) bliver marinaden kasseret - men denne kommes i stegegryden/panden, hvor den svitses. Hefter tilsættes creme fraiche - der omrøres jævnt til sauce. Saucen smages til med Colmans sennepspulver/sennep - salt - peber alt temperament. Kød strimlerne kommes i saucen, hvor de skal småsimre (der røres af og til) - mens der sættes ris over til kog - det passer med tiden ca. 24-25 min. og kødet er garanteret mørt. Tips: Marinaden skal efter omrøring være ca. mellembrun. |
|
Opskriften er vist 15240 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-05-29 19:15:14 Ked af det Bo - men du burde nok gå til madlavning for finere mænd - Mogens Bo fra Præstø - 2010-03-29 19:08:07 Ja jeg er ked af det.. men jeg har lavet det her, og det endte med at jeg måtte købe pizzaer... puuuu ha.. de dér blendede løg, gav en meget kedelig konsistens, og jeg kæmpede ellers bravt, for så at få smag ud af det... meeeen nej det var ikke noget der virkede her i huset.. !! den får direkte minus point herfra... Den er god - 2005-01-01 01:01:01 Prøv den anonym - 2005-01-01 01:01:01 Kan bruges både til hverdag og fest |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne