Italiensk kyllingfilet med pasta

Italiensk kyllingfilet med pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Italiensk kyllingfilet med pasta, billede 4 Italiensk kyllingfilet med pasta, billede 1 Italiensk kyllingfilet med pasta, billede 2 Italiensk kyllingfilet med pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Oregano, tørret
2 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
300 gram Pasta penne
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
2 spsk. Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skyl kyllingefileterne grundigt og lad dem dryppe godt af. Bland imens marinaden. Lad dernæst kyllingfileterne trække i marinaden i mindst 2 timer.

Kom kyllingefileterne og marinaden i et ildfast fad, og sæt det midt i ovnene i 15-20 min ved 225 grader C. alm. ovn.

Kog imens pastaen, som der står på pakken, og lad den dryppe godt af. Bland pastaen i gryden med mælken, hakkede oliven (kan evt. udelades), hakkede soltørrede tomater samt væden fra kyllingekødet. Varm op og smag til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (105 stemmer)

Opskriften er vist 283649 gange,
og udskrevet 10269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9466 (2254 kcal)
KJ pr. Pers. 2366 (563 kcal)
Vægt ialt 1087 gram
Vægt pr. Pers. 271 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 17.1 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 22.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Bettina Jennifer   -  2013-07-10 06:22:35
Smager skønt. Jeg kogte dog lidt 8 % madlavningsfløde op med mælken, det giver en lækker cremet konsistens til pastaen

  -  2012-12-08 20:57:04
Virkelig god opskrift, kan varmt anbefales herfra :D Både kød og pasta var virkelig godt

  -  2012-08-25 20:00:10
smager meget godt og lækkert og saftige

  -  2012-04-18 16:12:22
kan man godt lade være med at lade kyllingen trække i2 timer??

Gitte  -  2010-07-08 15:32:29
Alså det er en alletiders opskrift den er rigtig god jeg vil helt klart lave retten igen.

Odense  -  2008-09-25 18:44:06
Hehe, ja smager rigtig godt. Måtte bare gerne være stærkere :D

Kasper  -  2008-05-14 14:47:54
Jeg snittede rød peber, babymajs og forårsløg i lange, tynde strimler og lagde dem i marinaden sammen med kyllingen.. Det gav lige et ekstra pift til den ellers rigtig gode opskrift..

jannie  -  2007-09-28 08:13:52
den ret er virkelig lækker..

Antonsen  -  2007-09-07 19:10:35
lækker hverdagsret, men pastaen var lidt kedeligere end denumiddelbart ser ud til.

MajaJ  -  2007-09-05 17:19:48
jeg syntes at det smagte lidt for meget af soya, men ellers en god og lidt anderledes ret. Vi kom et presset fed hvidløg i pastaen.

Ishøj  -  2007-06-06 17:31:07
LÆKKERT.......

Odense  -  2007-05-29 22:40:12
Retten får stor ros fra alle sider... Lækker med en let salat til.. God til både store og små..

Odense  -  2007-05-29 22:38:39
Super fantastisk ret. UDskifterde de soltørede tomater med 2 hele hakkede tomater og brugte ca 2 spsk paprika til pastaen... MUMS!! Stort 10 tal herfra

tanholm  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt, men rigtig godt med paprika på pastaen

Kolding  -  0000-00-00 00:00:00
Smager alletiders......også pastaen

Højbjerg  -  0000-00-00 00:00:00
Kødet skal egentlig have 9 men pastaen er kedelig.