Italiensk kyllingfilet med pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade:
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Oregano, tørret
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
300 gram Pasta penne
1 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
2 spsk. Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9466 (2254 kcal)
KJ pr. Pers. 2366 (563 kcal)
Vægt ialt 1087 gram
Vægt pr. Pers. 271 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 870 KJ (207 kcal)
Protein 17.1 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 22.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)