| |
|
Pitabrød med sprød spegeskinke
Pitabrød med sprød spegeskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | pitabrød1 pitabrød | 50 | g. | parmaskinke i tynde strimler50 g. parmaskinke i tynde strimler | 1-2 | tsk. | olie1-2 tsk. olie | | | lidt rød peber lidt rød peber | 1 | | tomat1 tomat | | | grøn salat grøn salat | | | | | | Dressing; Dressing; | 2 | spsk. | ymer2 spsk. ymer | 1 | tsk. | ketchup1 tsk. ketchup | ½ | tsk. | paprika½ tsk. paprika | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
Lun pitabrødet.
Steg spegeskinken på en pande i olien. Lad den dryppe af på fedtsugende papir.
Fyld pitabrødet med grøn salat, skiver af tomat og peberfrugt samt skinken.
Rør dressingen sammen og hæld det i brødet.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8982 gange, og udskrevet 173 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|