Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan

Confit de canard på frisk salat med skiveskåren parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 stk.CONFIT DE CANARD kogte andelår
1 stk.Salathoved.
200 g.Skiveskåren PARMASAN
3 spsk.Hvidvins eddike
3 spsk.Olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens salathovedet og håndpluk det på et fad. Bland olie og hvidvins eddike med salt og peber og fordel det på salaten.Varm andelårene i MICRO ovnen i 1 min. og fjern benet. Fordel kødet ud over salaten og læg det skiveskårne parmasan ovenpå og server. Der kan bydes bagutte til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 17541 gange,
og udskrevet 280 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu