| |
|
Paprika-gryde
Paprika-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Kødet skæres i tern som brunes, løgene hakkes groft og svitses. Der krydres med salt, peber og paprika.
De grønne peber skæres i terninger og tilsættes sammen med saften fra tomaterne og bouillon. Retten koger ved svag varme i 30-45 minutter.
Når kødet er mørt, smages sovsen til med citronsaft, creme fraiche og en anelse sukker. Skyen jævnes evt.
Tomaterne tilsættes sammen med champignoner.
Serveres med løse ris. flutes / kartofler.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9
(42 stemmer)
Opskriften er vist 106345 gange, og udskrevet 2872 gange.
| |
|
|
KJ total 8874 (2112 kcal)
KJ pr. Pers. 2218 (528 kcal)
Vægt ialt 2379 gram
Vægt pr. Pers. 594 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 373 KJ (88 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
- 2011-02-04 15:46:05 Super ret.... tilføjede selv lidt bacon i terne til retten hvilket ikke gjorde den ringere :-)
Karina - 2007-01-08 16:52:22 Er rigtig god med kalkunkød
Hanne - 0000-00-00 00:00:00 Prøv at svitse rød peber i stedet for grøn peber. Grøn peber giver ikke så god smag som rød peber.
|
|