Paprika-gryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Paprika
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
2 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
Energi:
KJ total 8874 (2112 kcal)
KJ pr. Pers. 2218 (528 kcal)
Vægt ialt 2379 gram
Vægt pr. Pers. 594 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 373 KJ (88 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 5.8 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)